Ir a FORMULATV

El PP i el nazisme

Martes 18 de Noviembre de 2014 18:42
 

Aquesta mateixa tarda, el portaveu del PP català, Enric Millo, ha criticat durament el programa de TV3 ''Polònia'' pel seu gag on la setmana passada imitava Rajoy com a Hitler al búnquer. Assegura que el gag fa ''apologia directa de la violència, emeten imatges que fomenten l'odi i el menyspreu i és inacceptable des d'una televisió pública''. Ho ha dit des del faristol del Parlament. A més, els populars han demanat un informe al CAC i han demanat que la resta de grups ''facin condemna del contingut del programa, igual que ho han fet altres vegades amb altres cadenes i programes''.

Anem a veure, senyor Millo, vostè s'enrecorda d'aquella època en què comparaven al president Mas amb Adolf Hitler a Telemadrid, i tothom callava? Vostè s'enrecorda de quan a 13TV a Mas el comparaven amb dictadors totalitaris a 13TV i tothom callava? Vostè s'enrecorda de quan venia Telemadrid a dir-nos que no podíem posar retolar en català? Vostè i el seu partit podrit s'enrecorden? Això no és apologia de l'odi i la violència? El que han fet a Polònia, a part d'un altre gag genial, és comparar l'autoritat totalitària del govern espanyol i el seu partit perquè els catalans no poguem excercir el nostre dret a vot, és a dir, com a les dictadures. Resumint, quan a Telemadrid comparen Mas amb Hitler en un informatiu, no passa res i és llibertat d'expressió. En canvi, quan, per primera vegada, a Rajoy i les seves normes totalitàries se les compara amb Hitler en un programa d'HUMOR on rep tothom, és un atac gravíssim i s'ha de condemnar de totes les formes possibles. Caram senyor Millo, quina poca vergonya. No vivim en un estat plural? I doncs, on està la pluralitat aquí, només criticant el que els interessa? Francament, pensava que el PP català no podia caure més baix, però veig que quan arriben al final, encara hi ha un soterrani, per seguir caient. Espero que la propera vegada que demanin un informe al CAC, ho facin per denunciar l'ebiaixat contingut de les televisions espanyoles, públiques i privades, contra Catalunya i el seu dret a decidir, tot i què ja sé que això no ho faran. Ah! I deixin de fer aquesta campanya contra TV3, perquè no serveix per a res i a sobre no tenen cap base.

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo