Ir a FORMULATV

El PP demana un canal en castellà a TV3

Sábado 28 de Febrero de 2015 11:47
 

La diputada del PP català, Marisa Xandri, ha demanat aquesta setmana a la comissió de control de la CCMA un esforç a Televisió de Catalunya perquè faci una part de la seva programació en castellà. La diputada s'ha basat en què ''el castellà és la 3a tercera llengua més parlada al món i amb prèsencia a les xarxes''. A més, ha posat com a exemple el cas d'Euskal Telebista. ''Per què no poden fer com la televisió basca, que té un canal íntegrament en castellà, com és ETB2?''.

El director de Televisió de Catalunya, Eugeni Sallent, ha respost dient que ''el 80% de les televisions que emeten a Catalunya ja ho fan en castellà'', i ha afegit que ''una de le missions principals de TV3 és potenciar la llengua i la cultura catalana''. En acabar la seva intervenció, el director de TVC també ha recordat que ''els catalans poden consumir productes audiovisuals en castellà de forma majoritària''.

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo