Ir a FORMULATV

El PP creu que els mitjans públics catalans són ''propis d'una dictadura''

Sábado 31 de Mayo de 2014 19:15
 

La diputada popular Marisa Xandri opina que el programa ''.CAT'' s'hauria de dir ''Nodo.cat'' per la seva ''manca de pluralitat''.

Nou atac a TV3 i Catalunya Ràdio per part del Partit Popular. Aquest divendres, a la sesió parlamentària de la CCMA, la diputada dels populars Marisa Xandri ha declarat davant del president de la Corporació, el director de TV3 i el director de Catalunya Ràdio que són ''mitjans més propis d'una dictadura que d'una democràcia''. Tot això vé arrelat del programa que presenta Ariadna Oltra, ''.Cat'', assegurant la seva ''manca de pluralitat'' respecte als seus convidats. La diputada també ha ironitzat sobre aquest tema dient que el nom més propi del programa hauria de ser ''Nodo.cat'', per aquesta suposada ''manca de pluralitat''. Però això no s'acaba aquí. La diputada ha argumentat textualment que "estan tractant els espectadors de tontos" i "volen que Catalunya es converteixi en una Veneçuela o una Bolívia".

Segons aquesta diputada, "aquest fet no només preocupa el Partit Popular", sinó també alguns "independentistes", que creuen que això "posa en perill la poca credibilitat que ja té" TV3. "Cap cadena televisiva a Europa aplica el 'plurasticidi' que vostès apliquen a uns mitjans que paguem tots els catalans, no només els que s'hi veuen representants".

Desde la nostra humil opinió, volem fer-li unes preguntes a la senyora Marisa Xandri: Ha vist algún ''Telediario'' de TVE desde que hi mana Rajoy? Ha vist els ''Telenoticias'' de Telemadrid? I els de Castella-La Manxa? I els d'IB3? I els de Canal 9? I ha escoltat les tertúlies de RNE que també paguem els catalans? Ho ha fet? Jo tampoc hem sento representat amb RTVE, i l'he de pagar per imposició. Almenys, els diners que destino a la CCMA sé que marxen a una programació de qüalitat i en català, justament tot el contrari que vostès volen en una TV pública. Francament, no hem sorprèn, perquè el PP, tant el català (anti-català) com l'espanyol ja no saben que fer per acabar amb els mitjans catalans. A més, ha comptat les vegades que ha sortit la seva líder a TV3? I el senyor Rivera? I el senyor Duran? Fins i tot, ha sortit els ministres De Guindos i Gallardón. Això és manca de pluralitat? Quants cops ha estat entrevistat el senyor Mas a TVE? O un conseller? Quants? Doncs, en la meva modesta opinió, millor que calli.

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo