Ir a FORMULATV

El ''Polònia'' de rècord, el més vist d'ahir

Viernes 2 de Mayo de 2014 12:04
 

Bons temps per a ''Polònia''. Des de què ha tornat a la franja de les 21:50h, El programa de Toni Soler aconsegueix les millors dades de la temporada. Amb un 22'2% de quota de pantalla i 703.000 espectadors, va aconseguir ser el programa més vist del dia, i amb diferència. Posteriorment, TV3 no va poder mantenir el liderat amb la 2a edició de ''.CAT''. El programa d'Ariadna Oltra es va desinflar de tal manera que va arribar a perdre fins a 250.000 espectadors. Va pasar del 19'2% de quota de pantalla i els més de 500.000 espactadors de a setmana passada, a tenir tant sols un baix 11'3% de quota de pantalla i 326.000 espectadors.

Analitzem ara el ''Polònia'' d'ahir. El programa començava amb un gag sobre la denúncia que va interposar Pere Navarro sobre l'agressió que va rebre la setmana passada a Terrassa. El gag següent era dedicat a Jordi Cañas i a la seva renúncia de diputat al Parlament. Després, un gag per comprovar la resistència dels polítics. Acte seguit, Junqueras és l'heroi encarregat de no fer res. El gag següent estava dedicat a la Feria de Abril, on Mas i Homs hi anàven per aconseguir més votants per a la consulta. Després de la publicitat, el govern espanyol estava pensant què regalar al senyor Mas. Després, els membres d'UPyD estàven pensant com definir les sigles del seu partit. I per acabar, Mas buscava comparant amb Pere Navarro després de ña seva agressió.

Acte seguit, Ariadna Oltra tornava amb una nova edició de ''.CAT''. Aquesta vegada, el programa va baixar l'audiència fins a l'11'3% de quota i no va poder liderar en la seva franja. El programa d'ahir anava sobre el mercat precari i els baixos salaris actuals. L'entrevistada va ser Zaida Rincón, una noia amb estudis universitaris què, actualment treballa a un supermercat. Entre els opinadors hi havia Joan Coscubiela, Xavier Sala-i-Martín, Josep M. Álvarez (líder UGT), entre d'altres. També destquem què el programa va ser ''trending tòpic'' a Twitter durant tota l'emissió amb l'etiqueta #MercatPrecariTV3

Malgrat aquests resultats, TV3 no va poder ser la cadena més vista del dia. Va quedar darrere d'Antena3, que va treure un 11'2% de quota, mentre que TV3 va aconseguir un 10'7%. La 1 va ser la 3a cadena més vista amb un 8'4%. Telecinco va quedar per darrere de Cuatro. 8TV va quedar per darrere de Nova.

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo