Ir a FORMULATV

''El Foraster'' torna triomfant

Lunes 5 de Mayo de 2014 14:01
 

Bones dades d'''El Foraster''. El programa de TV3 començava la 2a temporada liderant el prime-time català, amb un acceptable 14'4% de quota de pantalla i 490.000 espectadors. Abans, però, TV3 ja havia aconseguit el liderat de la franja amb ''30 minuts''. El veterà programa de reportatges de TV3 va aconseguir un espectacular 15'3% de quota de pantalla i 503.000 espectadors de mitjana. Per altre banda, ''Salvados'' va aconseguir un dels resultats més baixos de la temporada, amb un 11'4% de quota de pantalla i poc més de 300.000 espectadors.

Analitzem ara el ''30 minuts'' d'ahir. El programa es feia referència sobre l'ensorrament d'una fàbrica tèxtil a Bangla Desh. El problema es que feia un any de l'edifici. Al programa vam poder observar les pèssimes condicions en les quals trebàllen milers de persones a l'Àsia. Abans de l'ensorrament, van haver-hi testimonis què van dir que es podia haver evitat. Un reportatge d'alt valor periodístic què no s'ha emès en cap televisió a l'estat espanyol.

Després de ''30 minuts'' va venir l'estrena de la 2a temporada d'''El Foraster''. El programa va anar fins a Godall, al Montsià. Allà va poder descobrir el millor equip de futbol de Catalunya, el FC Godall, la millor jugadora de bitlles de la comarca i el responsable de llegir el pregó del poble. Durant els dos dies, ha quedat enfarinat després de l'enfarinada del carnaval del poble. Una tornada espectacular.

Malgrat aquests bons resultats, TV3 va ser la 3a cadena més vista del dia amb un baix 10'4%, quedant a molta distància de la 2a cadena més vista, Telecinco (12'6%), i de la més vista, Antena 3 (12'9%). Telecinco va tenir l'emissió més vista del dia, la cursa de MotoGP al circut de Jerez de la Frontera, Cadis. La retransmissió la van seguir un total de 575.000 espectadors de mitjana i un 34'4% de quota de pantalla.

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo