Ir a FORMULATV

El debat electoral lidera l'accés al prime time

Viernes 23 de Mayo de 2014 15:34
 

El debat es va poder seguir per TV3, 3/24, Catalunya Ràdio i Catalunya Informació.

La CCMA va oferir ahir el debat a 6 a les eleccions europees, que va comptar amb un total de 375.000 espectadors i un 12'2% de quota de pantalla, convertint-lo en el programa líder durant els primers 45 minuts. Després d'aquest periòde de temps, l'oferta de TV3 va perdre el liderat contra ''Resurrection'' de Telecinco, que va treure un 15'7% i 507.000 espectadors. Fins i tot, la 1 de TVE va superar el debat amb ''Cuéntame cómo pasó'', que va treure un 13'1% de quota de pantalla. També remarquem què el debat de TV3 va tenir el doble d'audiència que el debat de la 1, amb un 3'7% a Catalunya.

Ariadna Oltra i Mònica Terribas van ser les encarregades de moderar el debat.

Fem ara un anàlisi del debat d'ahir. Per començar, els treballadors de TV3 van rebre a crits de ''volem conveni' als representants polítics. Una manera pacífica de reivindicar els seus drets. Per a començar el debat de veritat, on hi havíen els representants de tots els partits polítics amb presència al Parlament europeu. La presència amb més expectació va ser la de Teresa Maria Barbat, escriptora y candidata d'UPyD.

El debat es va dividir en dos blocs: Catalunya i Europa i economia i societat. Els candidats van poder exposar els seus arguments durant tot el debat.

Teresa Giménez Barbat, candidata d'UPyD, va ser el persontatge més singular de tot el debat.

Malgrat no liderar el prime time, el debat va ser ''trending topic'' mundial a Twitter amb l'etiqueta #DebatEuropeesTV3. També, TV3 va ser la cadena més vista del dia, amb un 14'4% de quota de pantalla, davant el 13'7% de Telecinco. 8TV va tenir més audiència que Cuatro, amb un 4'8%. A aquestes alçades del maig, TV3 segueix sent la cadena més vista, amb un 13'1% de quota, davant el 12'5% de Telecinco. Aquests van ser els porgrames més vistos de TV3 durant el dia d'ahir:

1- ''Telenotícies Migdia''

2- ''Telenotícies Vespre''

3- ''Cuines''

4- ''La Riera''

5- ''El Debat electoral E-14

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo