Ir a FORMULATV

El cinisme de RTVCM amb l'ebola

Domingo 12 de Octubre de 2014 12:09
 

Quan hi ha alguna crisi important, com l'econòmica, la del tren de Santiago, la del Metro de València, l'11-M i, ara la de l'ebola, el PP sempre troba alguna excusa per treure's les culpes. Aquesta vegada, amb l'ebola, l'ha tocat el rebre a Teresa Romero, auxiliar d'infermeria infectada per ebola. Dijous, però, RTVCM, la televisió pública de Castella la Manxa va ser l'autora d'obrir un foc que no ha parat de cremar i cremar. La presentadora del programa ''No nos moverán'', Yolanda Guirado, per cert, subdirectora d'informatius de la cadena, començava fent una paròdia de la possible infecció de l'auxiliar d'infermeria. Amb un guants de làtex, mentre se'ls passava per la cara, deia: ''Un simple gest, o un error? Fins i tot els més grans, fins i tot els més valents, tenen errades''.

Això, com era d'esperar, ha rebut una pluja de crítiques, i nosaltres ens hi volem sumar. Com pot ser que un ens públic pugui fer aquesta paròdia que s'està debatent entre la vida i la mort? Com pot ser que una persona que no treballava en les condicions necessàries per antendre malats d'ebola, que té el sou congelat i que, potser mai pugui tornar a fer vida normal, encara sigui culpada pel PP, i sobre s'enrigui d'ella? Francament no ho entenc.

El cinisme de RTVCM amb l'ebola

Però no només ha sigut RTVCM, TVE i Telemadrid també s'hi han apuntat. Per a començar, la televisió madrilenya va posar tot un seguit d'excuses per a treure qualsevol excusa al sistema satinari espanyol. I per acabar-ho d'adobar, TVE va fer servir imatges d'un hospital alemany dient que eren del Carlos III, quan l'equipament alemany és molt superior a l'espanyol.

[Vídeo] RTVCM i l'ebola: texto enlace

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo