Ir a FORMULATV

El capítol 200 de ''Crackòvia'' fa líder TV3

Martes 1 de Abril de 2014 13:57
 

Torna la calma al panorama televisiu català. Ahir, TV3 va arrassar amb un 15'1%, molt per sobre de Telecinco, que va treure un 12'9%. El liderat de la pública va ser gràcies a ''Crackòvia'', que va aconseguir ser el líder del prime-time amb un espectacular 17'5% de quota, amb 599.000 espectadors de mitjana. Després, les audiències van abaixar amb una nova entrega d'''Afers Exteriors''. El programa de Miquel Calçada va baixar fins al 15% i 419.000 espectadors, sent clarament superat per ''Pesadilla en la cocina'' de La Sexta. I tornem a destacar les bones dades de ''La Riera''. Ahir, la sèrie de les sobretaules de TV3 va aconseguir un espectacular 27% de quota de pantalla i 515.000 espectadors.

Analitzem ara el programa d'ahir. El ''Crackòvia'' núm. 200 començava amb un monòleg d'un personatge mític del programa: Josep Lluís Núñez, interpretat per Carlos Latre, que va ser el mestre de cerimònies, acompanyat de Joan Gaspar. El gag següent va ser per l'Espanyol, on vam veure al president Collet al seu despatx amb l'economista Josep María Gay de Liébana. També vam poder descobrir qui era un personatge épic del programa: l'Scupi, la mascota de l'Espanyol en l'etapa de Sánchez-Llibre. I vam poder veure a Lluís Pujol. Després, una nova entrega de ''Joc d'entorns'', on els núñister i els Cruyfstarg féien un sopar d'agermanor. Tot seguit, un monòleg de Joan Laporta, mentre el de veritat s'ho mirava des del control. Després de la publicitat, el millor gag de ''Crackòvia'' segons l'audiència, quant Núñez i Gaspar fan un donatiu per a ''La Marató de TV3'', on l'expresident va ingressar 100 milions d'euros per error. Tot seguit, un monòleg de Ronaldo i Ramos. Després, una nova entrega de ''Runners'', una entrega molt especial perquè hi van aparèixer Martina Klein i Anna Tarrés (les de veritat). Ja a les acaballes del programa, un duel molt especial i molt esperat, Laporta contra Laporta. L'expresident culé es va enfrontar amb la seva imitació de Queco Novell. I de traca final, l'interpretació d'un altre musical del Tata: ''Que vuelva el polo pistacho''. Iván Labanda interpretava aquest número per posar el punt i final a l'especial del programa. Un programa excel·lent, com és habitual.

Després va ser el torn d'''Afers Exteriors''. Ahir, el programa de Miquel Calçada va oferir una entrega sobre el passat d'Europa, esquitxat pel nacisme i d'altres escenaris que van acabar amb la vida de milions de persones. Miquel Calçada ens va portat per Berlín i Estrasburg, per ensenyar-nos el nostre passat. Un programa excel·lent, com hem dit al principi.

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo