Ir a FORMULATV

El Barça dóna el liderat a TV3 en un prime-time repartit

Jueves 27 de Marzo de 2014 14:07
 

TV3 va ser la cadena més vista al prime-time d'ahir. La pública va aconseguir ser el programa més vist de la franja de màxima audiència amb un 14% de quota i el van seguir 456.000 espectadors. Després, l'audiència va caure amb la nova entrega d'''APM?''. El veterà programa de zàpping va aconseguir un dels resultats més baixos de la temporada. Ahir, va treure un 12% de quota i 390.000 espectadors. Destaquem també el baix resultat de ''KMM''. La sèrie de TV3 no enganxa i va treure la nota més baixa de la temporada, un 9'1% i la van seguir 236.000 espectadors. I tornem a destacar el bon resultat de ''La Riera''. La sèrie de TV3 és el programa més vist a la franja de sobretaula amb un espectacular 25'2% de quota i la van seguir 479.000 espectadors.

TV3 va tornar a liderar en el global del día amb un 13'5% de quota, amb més d'1 punt d'avantatge sobre Telecinco, la 2a cadena més vista del día. A día d'avui, TV3 segueix sent la cadena més vista del mes amb 2 dècimes d'avantatge sobre Telecinco. Aquests van ser els programes més vistos de la cadena pública d'ahir:

1- ''Telenotícies Migdia''

2- ''Telenotícies Vespre''

3- ''La Riera''

4- ''Hat trick Barça''

5- ''APM?''

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo