Ir a FORMULATV

El 3/24 i el Super3/33 s'apaguen definitivament a Balears

Martes 31 de Marzo de 2015 19:49
 

Des d'aquesta nit els espectadors balears no poden sintonitzar ni el 3/24 ni el Super3/33 al seu televisor. Es deu a la Reordenació de la TDT. El govern balear feia setmanes que avisava que no podia garantir les emissions d'aquests canals a l'arxipèlag. El president balear, José Ramón Bauzá, en declaracions a IB3, ha assegurat que "no és una decisió d'aquest govern, sinó una normativa que s'ha d'aplicar". També ha llançat un dard contra l'oposició. "No ha sabut donar-nos alternatives per solucionar tècnicament aquesta situació".

En canvi, en declaracions a TV3, Cosme Bonet, del PSIB-PSOE assegura que "no li estranya aquesta situació, ja que si per alguna cosa es caracteritza el govern Bauzá és pel seu anticatalanisme". El dirigent de MÉS Mallorca, Biel Barceló, critica la decisió de "deixar l'oferta de televisió en català de Balears a una IB3 mixta i televisions locals".

El President de l'Obra Cultural Balear, Jaume Mateu, assegura que l'executiu illenc no ha tingut la voluntat d'escoltar-los, i que "activant els múltiplex insulars s'hagués acabat el problema. Aquesta entitat ha convocat una manifestació dimecres 2 d'abril a les 12 del migdia davant el Consolat de Mar, seu del govern balear, a Palma.

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo