Ir a FORMULATV

El 3/24 aconsegueix el rècord d'audiència amb el debat de la Consulta

Miércoles 9 de Abril de 2014 19:21
 

El canal de notícies de Televisió de Catalunya, el 3/24 va obtenir ahir l'audiència més alta de la seva història. El canal de fórmula tot-notícies va aconseguir un pefecte 7% de quota de pantalla i 245.000 espectadors de mitjana, convertint-lo en el 5è canal més vist a Catalunya durant el día d'ahir.. Per altre banda, el debat al Congrés va obtenir un perfecte 11'1% de quota de pantalla.

El moment amb més expectació va ser a les 17:08h, quan va intervenir Mariano Rajoy, president del govern espanyol. Aquesta intervenció va comptar amb un 16'3% de quota de pantalla i 299.000 espectadors de mitjana. Això va passar a la tarda, perquè al vespre el moment amb més expectació va ser a les 21:43h, amb un 10'5% de quota de pantalla i 358.000 espectadors. Però la cobertura va tenir tanta expectació que la resta de programes dels Serveis Informatius de TV3 van liderar a les seves franges horàries. Per exemple, l'edició especial d'''Els Matins'' des de Madrid i amb la intervenció dels 3 diputats va tenir 18'4% de quota de pantalla. Per la seva banda, el ''Telenotícies Midia'' va obtenir un espectacular 28'9% de quota de pantalla.

La intervenció d'Artur Mas va obrir l'edició especial del ''23/24'', en directe a TV3 i al 3/24

Per la seva banda, el ''23/24'' va obtenir un bon 6'3% a TV3 i un 6% al 3/24. Unes dades molt per sobre de les habituals del programa. Per altre banda, TV3 també va liderar a internet. L'etiqueta #DebatConsultaTV3 va aconseguir sobrepassar els 14.000 tuits i ser tendència a Espanya durant tota la tarda.

Pel que fa a Catalunya Ràdio i Catalunya Informació, les dades també van ser excel·lents. El major seguiment radiofònic es va fer a través d'internet, multiplicant per 6 l'audiència habitual de la ràdio nacional de Catalunya. També Catalunya Ràdio va tenir molta influència a les xarxes socials. L'etiqueta #DebatConsultaCatRàdio va aconseguir sobrepassar els 3.600 tuits, molt per sobre de les altres ràdios en català.

I ja per acabar, Televisió de Catalunya va aconseguir un 12'3% en l'oferta informativa de la Consulta, molt per sobre de l'oferta de les altre cadenes.

[Vídeo] Resum del ple del Congrés del ''23/24'': texto enlace

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo