Ir a FORMULATV

''Crackòvia'' torna a liderar el prime-time de dilluns

Martes 29 de Abril de 2014 19:13
 

Torna el bon temps per a ''Crackòvia''. La sàtira esportiva de TV3 va tornar a liderar la franja d'accés al prime-time català amb un excel·lent 16% de quota de pantalla i acumulant un total de 571.000 espectadors de mitjana. El programa que dirigeix Toni Soler va aconseguir imposar-se a ''Pesadilla en la cocina'' d'Alberto Chicote. L'espai de La Sexta només va quedar-se a dues dècimes de la sàtira catalana. Després, ''Afers Exteriors'' va aconseguir els seus registres habituals i va quedar molt a prop de La Sexta, amb un 14'8% de quota de pantalla i 496.000 espectadors de mitjana. Destaquem també les bones dades què segueix assolint ''La Riera''. La ficció de TV3 va aconseguir un espectacular 25'3% de quota de pantalla i 509.000 espectadors de mitjana. Sense cap mena de dubte, aquesta sèrie marcarà un abans i un després en la història de les sèries de TV3, igual que tant d'altres.

Analitzem ara el programa d'ahir. Per començar el ''Crackòvia'' va haver-hi una dedicació per a Tito Vilanova, què va morir el passat divendres. Tot seguit, Roncero ens explicava perquè no li té por al Bayer de Guardiola. Després, un gag històric de l'Espanyol. El programa viatjava fins a l'any 2000 per reviure el moment en què l'equip blanc-i-blau va aconseguir guanyar la final de la Copa del Rei a l'Atlètic de Madrid a l'estadi de Mestalla, València. El següent gag era dedicat a tots aquells disposats a fitxar i vendre jugadors pel Barça, ara que la FIFA li ha aixecat la sansió. Tot seguit, Bibiana Ballbé ens ensenyava com l'anti-futbol s'havia convertit en el ''nou futbol''. Després de la publicitat, el programa ens ensenyava un gag sobre un dia a la vida del ''Cholo'' Simeone. I per acabar, un gag dedicat als ''moteros''.

Després de ''Crackòvia'' va venir una nova entrega d'''Afers Exteriors''. El programa de Miquel Calçada viatjava fins a Xipre, un país dividit i ofegat per les dures polítiques de ''La Troika'' europea. Calçada va entrevistar a diversos catalans per a poder entendre l'actual situació del país mediterrani. D'ençà el 1974, l'illa de Xipre està separada en dos a través d'una ''Línia Verda'' instaurada per l'ONU què garanteix una part per a Turquía i l'altre per a Grècia. Com cada setmana, un reportatje excel·lent, dintre de la tònica habitual del programa.

Gràcies a aquests bons resultats, TV3 va aconseguir liderar en el conjunt del dia amb un bon 15'5% de quota de pantalla, 2'3 punts de ventatge sobre la 2a cadena més vista del dia, Telecinco (13'1%). També destaquem els mals resultats de La 1 de TVE. La cadena pública espanyola segueix en caiguda lliure a casa nostra i va tornar a quedar per darrere de La Sexta. Aquests van ser els programes més vistos de TV3 durant el dia d'ahir:

1- ''Telenotícies Migdia''

2- ''Cuines''

3- ''Crackòvia''

4- ''Telenotícies Vespre''

5- ''La Riera''

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo