Ir a FORMULATV

''Crackòvia'' perd davant ''La que se avecina''

Martes 11 de Marzo de 2014 13:39
 

Les coses están canviant al panorama televisiu. Fins ahir, ''Crackòvia'' sempre liderava la nit del dilluns, però ahir es va trencar això. La sàtira esportiva es va desinflar amb 409.000 espectadors, davant l'últim capítol de la temporada de ''La que se avecina''. I com és de costum, ''Afers Exteriors'' tampoc va conseguir el liderat.

Analitzem el ''Crackòvia'' d'ahir. El programa començava amb un gag en un centre de concentració nazi, on hi havien culers que encara creien que el Barça encara guanyaría la lliga. Al final, apareixia Guardiola per acabar amb les il·lusions dels aficionts. El gag següent va ser dedicat al Tata Martino, on veiem com s'anava convertint Frank Ryhark. Roncero també va aparèixer al programa, dient que l'equip del govern és el Barça. El gag següent era per a Puyol i el seu comiat, i és clar, calía una gran cerimònia. Per cert, un gran resum. Després va venir l'aparció de l'Espanyol, fent un programa molt semblant al programa ''Aquest any 100'', per celebrar els 100 partits de Cornellà-El Prat. Al final del gag, va sortir Antoni Bassas dient que era un ''periquito amagat''. A la 2a part del programa vam veure una nova entrega de ''Joc d'entorns''. A les acaballes del programa, Núñez i Gaspar van fer un musical per dir que el Barça torna als anys 80. I per acabar, una nova entrega de ''Runners'', on el Valentí s'entrenava per la Marató de Barcelona.

Després va venir una nova entrega d'''Afers Exteriors''. El programa que condueix Miquel Calçada va viatjar fins a Bolívia per explicar-nos la vida dels catalans d'allà. Vam poder veure el Carnaval de La Paz i com és d'important la família en aquell país. Un documental excelent.

Tot i això, TV3 va liderar el dia amb un 13'8% de quota de pantalla, passant per davant de Telecinco (12'7%) i Antena 3 (11'7%). Aquests van ser els programes més vistos del día:

1- ''Telenotícies Migdia'' - 25'8%

2- ''La Riera'' - 23'9%

3- ''Telenotícies Vespre'' - 19%

4- ''Afers Exteriors'' - 12'5%

5- ''Crackòvia'' - 12'1%

[Vídeo] Crackòvia - 10/03/2014: texto enlace

[Vídeo] Afers Exteriors - Bolívia: texto enlace

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo