Ir a FORMULATV

''Crackòvia'' lidera el dilluns de pasqua

Martes 22 de Abril de 2014 14:12
 

Bones dades per a ''Crackòvia''. La sàtira esportiva va aconseguir un excel·lent 17'1% de quota i un total de 581.000 espectadors de mitjana. Fins i tot, va obtenir més espectadors que ''Pesadilla en la cocina''. Després del programa, TV3 no va poder mantenir el liderartge amb ''Afers Exteriors''. El programa de Miquel Calçada va fer caure l'audiència fins al 12'4% de quota i 407.000 espectadors de mitjana.

Analitzem ara el programa d'ahir. El programa va començar amb un gag sobre els mals resultats del Barça, una travesía pel desert. Després, Johann Cruyff ens ensenyava com sempre critica a tothom, ficant-se fins i tot amb Jordi Grau. El següent gag era un musical dedicat a Messi. Tot seguit, un senyor que estava a punt de defallir després dels mals resultats del Barça. Després de la publicitat i el gag de la temporada passada, en Joan Salvat ens feia un gag dedicat als de les estadístiques de la ràdio. I ja per acabar, un gag sobre la història del Barça. La història era dedicada sobre les lligues de Tenerife.

Tot seguit, va ser el torn d'''Afers Exteriors''. El programa de Miquel Calçada va viatjar fins als Estats Units per explicar-nos el que es capaç de fer un país per aconseguir el que vol. Un dels personatges entrevistats va ser l'economista i ex-directiu del Barça Xavier Sala i Martín. Un programa molt bo, com tots. Destaquem també que el programa va liderar a Twitter amb l'etiqueta #AfersEstatsUnitsTV3

Malgrat liderar la franja del prime-time, TV3 va ser la 2a cadena més vista del día amb un 11'3% de quota de pantalla, 3 dècimes per sota de Telecinco, la cadena més vista del día. Aquests van ser els programes més vistos de TV3 durant el día d'ahir:

1- ''Telenotícies Vespre''

2- ''Crackòvia''

3- ''Telenotícies Migdia''

4- ''Afers Exteriors''

5- ''Tornarem''

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo