Ir a FORMULATV

''Crackòvia'' es reparteix el prime-time amb ''Supervivientes''

Martes 20 de Mayo de 2014 14:12
 

Una vegada més, ''Crackòvia'' va ser el programa més vist del dia amb 529.000 espectadors i un 14'9% de quota de pantalla. La sàtira va quedar ben lluny dels seus resultats habituals. Malgrat això, es va poder imposar a ''Pesadilla en la cocina'', amb un 14% de quota de pantalla i 452.000 espectadors. També destaquem els mals resultats de ''39+1''. La nova ficció de TV3 va perdre fins a 150.000 espectadors i un 10% de quota de pantalla, quedant molt lluny de ''Velvet'' i ''Supervivientes''.

Analitzem ara el programa d'ahir. El programa començava amb un gag sobre la Marxa del Tata Martino. Després, el Barça s'ha convertit en una casa de cites. El següent gag era una cita entre Roncero i la ''décima''. Tot seguit, els aficionats del Barça anàven al camp de refugiats de l'Espanyol, després de perdre la lliga. Tot seguit, un gag sobre el comiat de Puyol del Barça. Després de la publicitat, un gag sobre les creències d'uns aficionats sobre el final de la lliga. Després, un ''Sense ficció'' dedicat a l'amic desconegut de Puyol i, per acabar, un musical sobre la marxa de Valdés.

Després de ''Crackòvia'', el segon capítol de ''39+1''. Aquesta vegada, la Illa havia perdut tots els diners després del tancament de l'empressa del seu marit, ara fa 6 messos. L'economia familiar estava totalment danyada. També, l'Illa volia recuperar la seva feina, després d'acomiadar-se ella mateixa.

Malgrat els bons resultats de ''Crackòvia'', ''La Riera'' i els ''Telenotícies'', TV3 va ser la segona cadena més vista del dia amb un 13'1% de quota de pantalla, molt per sota del 15'4% de Telecinco. Aquesta van ser els porgrames més vistos de TV3 durant el dia d'ahir:

1- ''Crackòvia''

2- ''Telenotícies Migdia''

3- ''Cuines''

4- ''Telenotícies Vespre''

5- ''La Riera''

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo