Ir a FORMULATV

Confirmat: El 3/24 canvia de freqüència a les Illes

Martes 7 de Octubre de 2014 20:12
 

Aquest matí ja en parlàvem, i ara s'ha confirmat. Primeres conseqüències a les Illes del nou pla de la TDT que ha ordenat el govern espanyol. Des d'aquest dilluns al vespre, a les cases de les Illes no s'hi pot veure el canal 3/24 en la seva freqüència habitual. En el seu lloc o bé hi emet IB3 o bé la pantalla ha anat a negre. El 3/24 encara es pot recuperar si es resintonitza la televisió.

De tota manera, TV3 ha alertat que en les properes setmanes és possible que un dels tres canals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) que es veuen a les Illes desaparegui completament. Per falta d'espai radioelèctric, TV3 Internacional, el 3/24 o bé el Super3-Canal 33 podria deixar d'emetre definitivament a les Balears. El nou pla de TDT ordenat pel govern espanyol obliga la Generalitat a tancar la meitat dels seus canals perquè la deixa únicament amb una de les dues freqüències que tenia fins ara.

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo