Ir a FORMULATV

Coneix les novetats de la programació de nadal de TV3

Sábado 20 de Diciembre de 2014 19:25
 

A partir d'aquest dilluns comença la programació nadalenca de TV3, i no volem que el perdis cap de les novetats. Per començar, dilluns a les 15:45h (després del Telenotícies Migdia) torna ''Mr. Bean''. El famós còmic anglès torna a la petita pantalla per fer-nos riure una estona. Després, una pel·lícula clàssica per passar la tarda. Dilluns, a les 22:40h, no et perdis ''El manual del bon foraster'', on Quim Masferrer ens presenta una guia per a tots aquells que volen deixar-se seduir per l'aventura de descobrir els pobles de menys de mil habitants. El dia de nadal és un dia farcidot. A les 22:00h, ''Polònia: 10 anys, 10 moments''. Un programa que presentarà els 10 millors gags de la història del programa d'humor polític. I després, ''Campanades de boda''!

L'endemà, dia de Sant Esteve, segueix a partir de les 19:00h el tradicional ''Concert de Sant Esteve'', que enguany celebra els 101 anys. El dia 29, després del Telenotícies Vespre, ''Marcats per Tito''. Un documental del Departament d'Esports per recordar la figura de Tito Vilanova, que va morir l'abril del 2014. I després, a les 23:00h, ''Llums Vermells'', el film de Rodrigo Cortés protagonitzat per Robert de Niro.

Els serveis informatius han preparat l'especial ''2014. Parlem-ne''. Un resum amb anàlisi de tot el què ha donat de sí aquest 2014. El dia 31, a partir de les 12:30h, la sort ens acompanya. Helena Garcia Melero i Marc Giró presenten el sorteig de La Grossa de Cap d'any, en directe des del Teatre Nacional de Catalunya. I, a la mitjanit, acomiadarem l'any amb Roger de Gràcia i Màbel Martí, des de la Font Màgica de Montjuïc.

El dia d'any nou, a les 22:00h, podrem gaudir d'''El mètode Grönholm'', l'obra de Jordi Galceran segueix triomfant pel món. I per acabar les festes, ''Dagoll Dagom, 40 anys'', un documental sobre els 40 anys de la mítica companyia de teatre. S'emetrà el dia de reis a les 22:00h.

A més, en aquest enllaç us deixem la cançó de nadal d'aquest any de TV3 i Catalunya Ràdio. Gaudiu-la! texto enlace

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo