Ir a FORMULATV

Ciutadans i els mitjans catalans

Lunes 17 de Marzo de 2014 20:12
 

Albert Rivera, líder de C's, en una entrevista a ''Els Matins'' de TV3.

En aquest article m'agradaria denunciar la poca-vergonya que tenen alguns partits polítics. En aquest cas, Ciutadans, que es queixa de la seva pobre aparició als mitjans catalans, i que aquests el tenen silenciat. Albert Rivera, líder del partit unionista critica que ell i el seu partit tenen una aparició nula als mitjans de comunicació catalans, cosa ben falsa per atre banda. A Albert Rivera i als seus els hem vist i escoltat a TV3, 8TV, Catalunya Ràdio, Canal 3/24, Diari ARA, El Períodico, La Vanguardia, RAC1, etc... I encara tenen la poca-vergonya de dir que estan silenciats. Aquest article el faig arran de l'aparició de Rivera al programa ''2324'' del Canal 3/24 per parlar del nou llibre que ha publicat, ''Juntos podemos''. Aquesta és l'enèssima aparció de Rivera a TV3, perquè el llistat de programes informatius on l'hem vist és curt (Telenotícies, Notícies 3/24, l'entrevista del diumenge, Els Matins, Divendres, 2324, ...), i encara té la barra de criticar a TV3 i dir que està a favor del ''règim autoritari del senyor Mas, que manipula i que no explica la realitat dels catalans''. I tot i això, i té ganes de sortir. A més, sempre s'ha posicionat a favor del tancament de la televisió pública catalana.

Però qui tampoc es queda curt és Jordi Cañas, portaveu de Ciutadans al Parlament.

Jordi Cañas, a ''Els Matins'' de TV3.

El portaveu del partit unionista tampoc es queda curt. La seva aparició també és molt nombrosa als mitjans catalans, a l'igual que la de tots els membres del partit. Tot i això, segueixen fent apología de l'odi contra la televisió pública i els mitjans en la nostra llengua. Segueixen fent propaganda contra TV3 dient que ''són una colla de nazis, rentadors de cervells, manipuladors, etc...''. Però sembla ser que, malgrat tot, els partits unionistes están silenciats pels mitjans catalans, sobretot TV3 i Catalunya Ràdio. QUINA BARRA!!!

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo