Ir a FORMULATV

Casaldàliga no pot amb ''El Príncipe''

Miércoles 26 de Marzo de 2014 13:58
 

La minisèrie dedicada al pare Casaldàliga no pot amb la ficció de Telecinco.

''El Príncipe'' és la vençendora indiscutible dels dimarts a la nit. Ahir, la sèrie va arrasar amb un espectacular un 20% i un acumulat de 575.000 espectadors. Tot i això, ''Descalç sobre la terra vermella'' va ser la 2a opció més vista del día. Va augmentar en 50.000 espectadors respecte l'anterior entrega. Va treure un 16'7% de quota de pantalla i la van seguir 518.000 espectadors.

Analitzem ara el capítol d'ahir. Pere Casaldàliga va ser proposat per l'església com a bisbe de São Félix. Un grup de persones crèien que s'havia de matar a Casaldàliga per poder ser el bisbe de la parròquia del poble. Una sèrie espectacular.

Tot i perdre el domini en el prime-time, TV3 va liderar en el global del día amb un 14'5% de quota, més d'1 punt per sobre de la 2a cadena, Telecinco. Gràcies a això, TV3 amplia la distàcia amb Telecinco en el global mensual i passa de superar-la per 1 a 2 dècimes. De moment, la pública és la més vista del mes amb un 12'3% de quota. Aquests van ser els programes més vistos durant el día d'ahir a TV3:

1- ''Telenotícies Vespre''

2- ''Telenotícies Migdia''

3- ''Descalç sobre la terra vermella''

4- ''La Riera''

5- ''Telenotícies Comarques''

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo