Ir a FORMULATV

Carta al director de TV3

Martes 22 de Abril de 2014 18:53
 

Benvolgut Sr. Sallent,

Li escrit aquesta carta per expressar-li la meva opinió sobre el conflicte laboral que pateix ara mateix l'empresa que vostè dirigeix, Televisió de Catalunya. Abans de tot, m'agradaria dir-li què si en algun moment s'ha sentit insultat i/o ofès per algun comentari referit a vostè escrit en aquest bloc, m'agradaria demanar-li perdó i 1000 disculpes.

Dit això, començo. Miri, l'he de dir que no sóc un espectador qualsevol, sóc un adepte de TV3. Per a mi, això és molt més que una tele, és la meva manera de ser i de pensar. M'informo amb els ''Telenotícies'', viatjo pel món amb ''Afers Exteriors'', ric fins a plorar amb ''Crackòvia'', ''Polònia'', ''APM?'' i ''Zona Zàping'', aprenc coses de la natura amb ''El medi ambient'' i ''Espai Terra'', m'ho passo bé mentre aprenc català amb ''El Gran Dictat'', tot i què he de reconèixer que m'agradava més el ''Bocamoll'', i mirava els dibueixos en la meva llengua gràcies al Club Super 3. De fet, encara duc el carnet de soci a la cartera. M'he asseventat què vostè i el president de la CCMA, Brauli Duart, amb els vots a favor de CIU i PSC, volen externalitzar el departament publicitari de TV3, la principal font d'ingressos de la cadena. I també sé que no la volen externalitzar a qualsevol grup de comunicació, sinó al grup Godó, grup del qual vostè procedeix i què, durant la dictadura, va ser l'encarregat d'editar un diari anomenat ''La Vanguardia española''.

Com a contribuïent de TV3, hem sembla fatal. El què vol fer no és obtenir més ingressos, ja que hi han documents que pronostiquen tot el contrari, sinó que volen regalar una empresa pública de tots als amiguets del senyor Mas. Ha vist què ha passat a Telemadrid, a Canal 9 i el què passarà a TVE? I jo hem pregunto, sap vostè realment quin càrrec ocupa? És el màxim responsable d'una de les estructures d'estat més importants què tenim de moment a Catalunya, per no dir l'única. I vostè se l'està carregant al més pur estil del PP.

He volgut fer un balanç del seu mandat, ara que està a punt de fer 2 anys. Ja d'entrada, l'aviso que la majoría de le coses són negatives:

- Tancament de TV3 CAT i 3XL

- Comiat de Pere Codonyan (corresponsal a Perpinyà i una insígnia de la ciutat) i Eva Clausó (Corresponsal a Andorra i als Pirineus)

- El conflicte laboral de TV3

- Vagues contínuades

- Reducció del salari dels professionals de la casa

- Reducció dels ingressos per publicitat en un 42%

- Intent d'externalització de la publicitat de Televisió de Catalunya

- Silenciar el conflicte laboral als serveis informatius

- Pèrdua d'audiència, malgrat el lideratge continuat

- Un ERO

- ...

Com veu, podria seguir, però crec que ja és suficient. El seu mandat, fins ara, ha sigut desolador. Ja hem descobert els seus interessos: aprimar la televisió DE TOTS i regalar-la als anti-catalans del grup Godó. El dia del tancament de Canal 9, el president de la CCMA, Brauli Duart, va dir en sessió parlamentària les següents paraules textuals: ''TV3 no es privatitza. Ni som Telemadrid, ni som Canal 9, ni ho serem mai''.

Aquell dia, m'ho vaig creure. Avui, no m'ho crec. Jo, com molts catalans, m'estimo TV3. Per a mi, forma part de la meva vida. Quan sóc lluny de Catalunya el que més trobo a faltar és ''la meva''. Ara veig que el seu futur perilla. I sap vostè quin és el meu desig, apart de la independència de Catalunya i que el Barça torni a guanyar les 6 copes? Doncs que la meva televisó pública estigui gestionada per professionals de la matèria, i no per endollats i amiguets del govern. No vull un futur negre i tràgic per a TV3. Per tant, des de l'educació i el respecte, m'agradaria demanar-li què, si la seva feina és destrossar-nos la tele, presenti la seva dimissió formal, sense cap de mena de vergonya. A més, el seu sou anual hem sembla totalment desorbitat (144.000 euros/any). No és una amenaça. Només és una proposta per garantir el correcte funcionament de les empreses públiques de Catalunya. Volem una TV3 pública al servei de tots, no una TV3 al servei d'uns pocs.

Esperaré amb atenció la seva resposta. Rebi una cordial salutació.

Atentament,

Arnau Rulló, un espectador sempre fidel a TV3.

(Aquesta carta ha estat enviada per correu ordinari al director general de Televisió de Catalunya.)

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo