Ir a FORMULATV

Cañete a la CCMA: ''Premsa regional, un altre dia''

Viernes 7 de Noviembre de 2014 22:29
 

L'exministre d'Agricultura i actual comissari europeu de Clima i Medi Ambient, Miguel Arias Cañete, nega l'entrada als mitjans catalans a la primera trobada amb la premsa des que va ser nomenat comissari europeu en l'executiu presidit per Jean-Claude Juncker. El corresponsal de Televisió de Catalunya Francesc Serra ha informat per Twitter de la negativa de Cañete a l'entrada dels corresponsals catalans a la seva reunió de presentació amb la premsa:

Aquest veto ha estat denunciat en forma de pregunta parlamentària per part de l'eurodiputat d'UDC Francesc Gambús. El text assenyala que els informatius de TV3 i Catalunya Ràdio són vistos pel 52,2% de la població a Catalunya, i per aquest motiu qüestionen "quins han estat els motius pels que se'ls ha deixat fora?", si "pensa la Comissió que aquesta decisió és la millor forma d'arribar a tots els ciutadans europeus?", i "com creu la Comissió que encaixen la llibertat de premsa, d'informació i la garantia de pluralitat informativa amb el veto a determinats mitjans?"

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo