Ir a FORMULATV

Brauli Duart arruïna TV3

Miércoles 30 de Abril de 2014 18:24
 

Des d'aquest bloc sempre ens hem mantingut crítics amb la gestió de Brauli Duart i Eugeni Sallent al capdavant de TV3. També hem afirmat diverses vegades què la seva gestió és pèsima, però sense cap dada ni document que ho acredités. Avui, amb les dades a la mà, us ensenyem com Brauli Duart i Eugeni Sallent es carreguen a poc a poc la televisió de tots.

1- L'EXTERNALITZACIÓ DE LA PUBLICITAT

El president de la CMMA ha assegurat diverses vegades què si TV3 externalitzés el seu departament publicitari obtendria més beneficis. Ara, veïent aquestes dades, creieu què cal cedir-la al Grup Godó?

Durant el primer trimestre de 2014, Televisió de Catalunya ha estat el grup audiovisual a Catalunya què més beneficis ha obtingut, superant a Mediaset i a AtresMedia. Al mes de gener es va registrar unes pèrdues de l'1'3%,en canvi, al febrer es van registrar unes pèrdues del 13'4%. De fet, era lògic. Va ser el mes de la vagues, i es van perdre molts beneficis. Per contra, al mes de març, TV3 va registrar un benefici del 24'8%, el grup amb l'ingrés més alt. En el global, TV3 és la cadena més eficient contractant publicitat amb un 3'3% de beneficis en el total del trimestre, superant a A3Media (1%) i Mediaset (-0'6%). Per contra, el seu competidor, el Grup Godó va registrar en el total del trimestre unes pèrdues de l'1'7%. Amb les dades a la mà deixem ben clar què TV3 és un grup eficient contractant publicitat i el Grup Godó no.

2- LES AUDIÈNCIES

Un dels arguments més utilitzats per Brauli Duart per amagar la seva nefasta gestió ha estat el de les audiències. Arguments com: ''TV3 és la cadena líder a Catalunya, la més ben valorada pels catalans, ...'', són utilitzats pel president de la CCMA cada sessió parlamentària. Això és veritat, senyor Duart. Però des de que vostè és a la direcció la tendència de l'audiència és a BAIXAR. L'any 2012, encara en el mandat de Mònica Terribas, l'audiència es mantenia fergant al 20% de quota de pantalla. A partir de l'arribava d'aquest senyor, l'audiència no para de baixar d'una forma espectacular.

Com bé demostra aquest gràfic, durant l'etapa de Mònica Terribas l'audiència es mantenia a l'alça. Des de l'arribada de l'actual direcció, l'audiència no pari de baixar. Ara, veïem fem una comparació de l'audiència en l'etapa de Terribas i en la de l'actual direcció. També parlem del tancament del 3XL i la reducció del 33, cosa que ha fet que la CCMA perdés l1'5 de l'audiència:

Seguim demostrant com la gestió de l'actual direcció és nefasta. També parlem de les mentides de Mas i Homs al Parlament, per a regalar la seva gestió publicitària al grup Godó. Seguiu creïent en aquest govern i aquesta direcció? Jo no!

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo