Ir a FORMULATV

Aclariment sobre la polèmica del concert de Sant Esteve

Sábado 27 de Diciembre de 2014 09:06
 

Durant les últimes hores s'ha aixecat una important polseguera a les xarxes socials perquè TV3 no ha emès una imatge dels Castellers de Vilafranca amb estelades al tradicional concert de Sant Esteve celebrat ahir al Palau de la Música. Alguns s'han atrevit a qualificar-ho d'un acte de censura, cosa completament falsa. A la retransmissió de TV3, durant ''El cant de la senyera'' s'han vist perfectament les estelades, s'han sentit perfectament els crits d'independència i s'han vist perfectament els 4 pilars que han aixecat els Castellers de Vilafranca. Només hi ha hagut un inconvenient, que el moment de tornar a aixecar els pilars ha estat improvisat i ha coincidit amb l'emissió del Telenotícies Vespre.

En canvi, el Canal 33 ha emès una remissió del concert a on SÍ s'ha vist el bis, amb els castellers aixecant les estelades. Ens neguem rotundament a qualificar-ho d'un acte de censura. Només creiem que ha sigut una qüestió simplement horària, ja que no estava programat un segon aixecament. En tot cas, disculpes a tot aquell que s'hagi pogut sentir ofès.

[Vídeo] El bis del "Cant de la Senyera" al concert de Sant Esteve: texto enlace

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo