Ir a FORMULATV

''30 minuts'' es desinfla

Lunes 28 de Abril de 2014 13:59
 

Males notícies per a ''30 minuts''. El veterà programa de reportatges de TV3 no es va poder imposar a la resta d'opcions del dia i la seva audiència va caure fins al 10'3% de quota de pantalla i 287.000 espectadors de mitjana. Per cert, ''Salvados'' per part de La Sexta va obtenir el mateix ''share'' que la proposta de TV3, una de les seves pitjors dades aquesta temporada a casa nostra. L'opció guanyadora de la nit va ser ''Aída''. La veterana sèrie de Telecinco va obtenir un 14% de quota de pantalla i 430.000 espectadors de mitjana. Malgrat els mals resultats del prime-time, TV3 va liderar a la sobretaula amb l'''APM? Extra''. L'espai de zàping va treure un excel·lent 18'9% de quota i va aconseguir sumar 430.000 espectadors.

Analitzem ara el programa d'ahir. El reportatge tractava sobre la nova proposició de llei del ministre de justícia Alberto Ruíz-Gallardón, sobre la prohibició de l'abortament a Espanya. El reportatge mostrava imatges dels anys 1979 i 1977 per poder comprovar què, hem anat enrere. També vam poder escoltar l'opinió d'algunes dones que van abortar en aquests anys. A dia d'avui aquesta llei no s'ha aprovat, però la proposició de llei tira endavant i, tot indica el final del dret a decidir de la dona sobre el seu propi cos.

Després del mal resulat del ''30 minuts'', TV3 no va poder liderar durant el dia i va treure un 10'5% de quota de pantalla, quedant a més d'un punt de la primera cadena més vista, Antena 3 (11'9%). Telecinco va ser la 3a cadena més vista amb un baix 9'3% de quota de patalla. Aquests van ser els programes més vistos de la cadena pública durant el dia d'ahir:

1- ''Telenotícies Cap de setmana Vespre''

2- ''APM? Extra''

3- ''Telenotícies Cap de semana Migdia''

4- ''30 minuts''

5- ''Tarda de cine: Un pare genial''

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo