Ir a FORMULATV

TV3 lidera l'abril amb un 12,4%

Viernes 1 de Mayo de 2015 18:38
 

TV3 lidera l'abril amb un 12,4%

TV3 ha tancat l'abril sent líder d'audiència a Catalunya amb el 12,4% de quota de pantalla, superant així l'11,7% de Telecinco, la segona cadena més vista, i l'11,3% d'Antena 3. TVE-1, per la seva banda, segueix en caiguda lliure després de tancar l'abril en quarta posició amb un 7,6%, superant el 6,9% de Cuatro i el 6,6% de La Sexta.

El més vist del mes ha estat el partit de Champions entre el Futbol Club Barcelona i el Paris Saint-Germain al Camp Nou. La retransmissió de l'encontre va ser seguida per 1.189.000 espectadors, un 35,6% d'espectadors. Això ha suposat que aquesta retransmissió ocupi la primera posició del rànquing de les 40 emissions més vistes a Catalunya aquest mes. Destaquen també les dades dels Telenotícies. Els informatius de TV3 també ocupen les primeres places del rànquing, de fet, la cinquena, la vuitena i la desena. El Telenotícies més vist d'aquest mes passat va ser el del vespre del 20 d'abril, coincidint amb l'assasinat d'un mestre a l'institut Joan Fuster de Barcelona. La sisena posició del rànquing l'ocupa la visita d"'El Foraster" a Sant Feliu Saserra. I també cal destacar el "Sense ficció" del 26 d'abril. L'espai emetia el documental "Els internats de la por", aconseguint la setena plaça d'emissions més vistes amb un 19,1% i 630.000 espectadors.

Pel que fa a la resta de canals de TVC, el 3/24 segueix sent el referent informatiu a Catalunya, però perd audiència repecte al març. El canal "tot-notícies" aconsegueix un 1,2%, tres dècimes menys que el mes passat. Cal destacar el bon seguiment que ha tingut entre el públic les retransmissions de les compareixences a la comissió d'investigació sobre el frau fiscal. De fet, el 10 d'abril el 3/24 va tenir una audiència del 2,1%, gràcies a les compareixences d'Alícia Sánchez-Camacho i Maria Victòria Álvarez. Van tenir un 5% de quota i una audiència de 74.000 espectadors. Bones dades també per a l'Esport3. El canal esportiu tanca l'abril amb un 1,4%, el millor registre de l'any. Aquest registre ha estat impulsat, sobretot, per la programació especial sobre partits de futbol i les retransmissions de l'Eurolliga de bàsquet. El Super3/33 ha tancat el mes amb un 1,5%, una dècima menys que el mes passat.

A internet, el "TV3AlaCarta" ha tingut 1.238.000 visitants únics, que han fet 5 milions de reproduccions. Els Telenotícies segueixen liderant amb 400.000 visitants i 1 milió de reproduccions. Destaca el vídeo de Josep Guardiola parlant sobre l'actuació de l'entrenador de l'Eibar a Almeria, amb 38.000 reproduccions. També destaquem "Els internats de la por" que, en 3 dies, ha arribat a les 22.000 reproduccions. En total, el consum dels canals de TVC aquest abril ha suposat un 16,5% de quota.

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo
logo noxvo  Comunidad de blogs de televisión FormulaTV | Aviso Legal | Publicidad