Ir a FORMULATV

Els informatius de TVC i Catalunya Ràdio, els preferits dels catalans

Viernes 13 de Marzo de 2015 18:40
 

Els informatius de TVC i Catalunya Ràdio, els preferits dels catalans

Avui s'han publicat les dades de la primera onada del CEO d'aquest 2015. Pel que fa als informatius, la CCMA lidera en tots els àmbits. A la televisió, TV3 encapçala el rànquing amb un 41,4%, molt per sobre de la segona classificada, La Sexta, amb un 13,3%. TVE-1 és la tercera cadena preferida dels catalans amb un 11,7%, mentre Telecinco i Antena 3 ocupen la quarta i cinquena plaça amb un 8,5% i un 8,2% respectivament. Al 41,4% de TV3 cal sumar-hi el 5,4% que ha aconsegueix el 3/24. Així, el 46,8% dels catalans confien en els serveis informatius de Televisió de Catalunya la seva informació.

A la ràdio, Catalunya Ràdio torna a liderar el rànquing d'informatius. La cadena generalista aconsegueix un 27,8%, mentre RAC1 queda segona amb un 26,2%. La SER és la tercera ràdio preferida dels catalans per informar-se amb un 17,8%. En canvi, Onda Cero i RNE ocupen la tercera i quarta plaça amb un 4,6% i un 4,3% respectivament. Com a TVC, als oient de Catalunya Ràdio cal sumar-hi el 4,2% de persones que tenen com a referència Catalunya Informació. En total, el 32% dels catalans tenen com a referència les emissores de ràdio de la Corporació pública. Això suposa el 78,8% dels ciutadans catalans que s'informen a través dels mitjans de la CCMA.

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo
logo noxvo  Comunidad de blogs de televisión FormulaTV | Aviso Legal | Publicidad